Knapperige gemberkoekjes

  • 25 minuten
  • 3
  • Gemiddeld

Ingrediënten

  • Zelfrijzende bloem 110 g
  • Bakpoeder 1/2 zakje
  • Gemberpoeder 1 tl
  • Suiker 40 g
  • Boter 50 g
  • Fresubin 3.2 kcal DRINK mango 125 ml
  • Verse gember 5 g

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Roer de bloem, bakpoeder en gemberpoeder door elkaar. Voeg de suiker en boter toe.
  3. Mix de Fresubin 3.2 kcal drink mango erdoor en voeg de stukjes verse gember toe.
  4. Rol ongeveer 9 kleine balletjes, duw ze plat en leg ze op een ovenplaat.
  5. Laat 10 min bakken in het midden van de oven.

Gebruikte producten

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1