Aardappelpuree

  • 30 minuten
  • 4 personen
  • Gemiddeld

Ingrediënten

  • Aardappelen 1,25 kg
  • Fresubin 2 kcal DRINK neutraal 200 ml
  • Boter 37 g
  • Gemalen nootmuskaat
  • Bieslook

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snij ze in gelijke delen. Kook tot ze gaar zijn: ongeveer 20 minuten in (eventueel gezouten) water en giet af.
  2. Verwarm de Fresubin kort in een steelpannetje of in een kom in de microgolfoven (max. 90 seconden op 600W). Opgelet, niet laten koken!
  3. Laat een beetje boter smelten in een pan. Plet de aardappelen en voeg de opgewarmde Fresubin en de boter toe. Goed mengen. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en/of zout.
  4. Tip: Werk af met snippertjes bieslook.

Gebruikte producten

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1