Prijs: € 12,00
Aantal: 1
Gazpacho
- 30 minuten
- 4
- Makkelijk
Ingrediënten
- Tomaten 4
- Komkommer 1/2
- Kleine ui 1
- Rode paprika 1
- Rode peper 1/2
- Witte wijnazijn 2 el
- Koude groentenbouillon 150 ml
- Fresubin 2 kcal DRINK tomaat-wortel 200 ml
- Toast 1 snede
- Olijfolie 2 el
- Paprikapoeder 2 tl
Bereiding
- Spoel de groenten: tomaten, paprika, peper, komkommer en ui en snij ze in kleine stukjes.
- Mix de groenten samen met de bouillon, wijnazijn en Fresubin tomaat-wortel in de blender.
- Voeg de toast toe en mix.
- Voeg op het einde langzaam de olijfolie en paprikapoeder toe aan de mix. Werk eventueel af met wat peper en zout.
- Giet de Gazpacho in een kom en laat de mix minstens een uurtje in de koelkast afkoelen.
- Giet de Gazpacho in kleine kommetjes en garneer met de overgebleven stukjes komkommer en peper.